Gel lacks anhängare och fans av starka kraftfulla nagellacksfärger har i princip fått acceptera att försvagade räfflade och missfärgade naglar är det pris de måste betala. Det enda som finns att göra är helt enkelt att vänta på skadan att växa ut, eller gå till nagelsalongen för en ny gellacks behandling och påbörja cykeln om igen. Zoyas creative director (en före detta makeup artist inom teater) hade en annan, mer sund och enkel idé, färgkorrigering.

Företaget skapade med hjälp av spjutspetsteknologi ett genomskinligt lavendellack som eliminerar gula missfärgningar och fyller i räfflor så att naglarna ser naturligt hälsosamma ut. Spjutspetsteknologi, såsom optiska förbättringar som man hittar i makeup, nu inom ett helt nytt område!

Så fungerar det:

Systemet Naked Manicure har tre steg, däribland ett baslack med konditionerande ingredienser och ett topplack med en satinyta som efterliknar hur ljuset träffar en naturlig nagel. Men det är mellanskiktet, den som faktiskt neutraliserar missfärgningar och döljer räfflor, det är den som är den stora nyheten här. För att uppnå detta har kemister först minimerat mängden titandioxid, ingrediensen som förvandlar rena färger till pasteller, för att garantera att nageln kan ses tydligare genom lacket.

De adderade sedan fint malda rosalila pigment för att få en gul nagel till att se mer rosigt naturlig och hälsosam ut. Och slutligen, ingår de optiska diffusorer, små reflekterande partiklar som gör nagel utseende mjukare, likt genomskinliga keratinfillers som även fyller ut räfflorna för en helt jämn yta.

Hur den fungerar:

The NAKED MANICURE system fungerar genom att omedelbart korrigera kosmetiska nagelproblem och leverera terapeutiska fördelar för naglar på lång sikt. Omedelbara resultat erhålles genom att använda the NAKED MANICURE system Perfectors.


De sex Perfectors använder optiska korrigeringar, keratin fillers, mikroniserade reflekterande färgpigment och mikrotunna filmbildare för att skapa en extremt fräsch veil som säkerställer att den naturliga lyster av nageln förbättras snarare än döljs. Perfectors innehåller en patentskyddad blandning av finmalda grundpigment, vitaminer och växter som också bidrar till att främja mikrocirkulation och syreutbytet. Terapeutiska fördelar levereras genom en noggrann blandning av vitaminer, proteiner och växter som omsorgsfullt infunderats i the NAKED MANICURE systems behandlingar och Perfectors och som hjälper till att förbättra kvaliteten och utseendet av nageln.


VITAMINER, PROTEINER & BOTANISKA INGREDIENSERB5/Panthenol för att förbättra flexibilitet och minska skörhet.
E för att stödja cellförnyelse.
Röda Alger för att öka mikrocirkulationen.
Ginkgo för att öka syretillförsel.
Svavelaminosyra/Proteinkomplex för att fylla igen skrovlig yta och sprickbildning.

VAD EN EXPERT säger:

"Det här är ett riktigt innovativt sätt att korrigera utseendet på skador- ekvivalenten av en mjuk kontaktlins för naglar", säger Hammer.

"Som lila schampo för blonda nyanser, eliminerar den varje gul missfärgning i nageln med hjälp av spjutspetsteknologi, såsom optiska förbättringar som man hittar i makeup, nu inom ett helt nytt område." Tillägger New York-baserade manikyristen Elle,

"Lavendeltonen i det här lacket ger verkligen missfärgade naglar ett mycket naturlig, naket utseende. Jag har aldrig sett något liknande!"